ARUNCAT de Steaua, vedeta in Ucraina! Fostul stelist Bicfalvi a marcat din nou in campionat si a adus victoria echipei sale

ARUNCAT de Steaua, vedeta in Ucraina! Fostul stelist Bicfalvi a marcat din nou in campionat si a adus victoria echipei sale

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Eric Bicfalvi continua sa impresioneze in Ucraina, in tricoul celor de la Volyn Lutsk, echipa aflata pe locul 9 al clasamentului primei ligi.

In varsta de 26 de ani, fostul stelist, cedat usor de formatia ros-albastra, este unul dintre cei mai buni jucatori ai celor de la Volyn, acesta remarcandu-se in ultima perioada.

Titular in 18 partide in acest sezon, Bicfalvi a oferit prestatii bune, acesta fiind chiar remarcat de oficialii unor echipe mult mai puternice precum Metalist Kharkov.

De altfel, Bicfalvi a reusit chiar astazi un meci mare, mijlocasul reusind sa marcheze un gol si sa obtina o lovitura de la 11 metri impotriva lui Metalurg Donetsk.

Volyn a castigat in cele din urma cu 3-1, Bicfalvi marcand in minutul 55. Acesta a obtinut penalty-ul la scorul de 2-1 pentru echipa sa, Lopes transformand fara emotii.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE BICFALVI

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PENALTYUL OBTINUT DE ACESTA

Citeste si:Eric Bicfalvi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies