Anunțul italienilor despre situația lui Dennis Man: ”Giovanni Becali are un avantaj serios!”

Dennis Man giovanni becali Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 11:30
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 11:31

România nu a mai putut repeta prestația din meciul cu Ucraina, iar tricolorii au pierdut partida cu Belgia, scor 0-2, din grupele EURO 2024.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari în meciul disputat la Koln, iar italienii de la Parma Live au vorbit despre situațiile celor doi jucători români din curtea ”Cruciaților”. Contractele celor doi fotbaliști vor expira vara următoare, iar conducerea Parmei vrea să le prelungească înțelegerile.

Parma Live: ”Becali are un avantaj serios la masa negocierilor cu Parma!”

Ambii au declarat că își doresc să continue la Parma, în Serie A, dar Giovanni Becali a transmis recent că Man și Mihăilă vor semna noi înțelegeri cu Parma doar în condițiile stabilite de el, adică salarii mărite pentru jucătorii români.

Italienii susțin că după prestația lui Dennis Man de la EURO 2024, renumitul agent are un avantaj substanțial la masa negocierilor, iar jurnaliștii din ”Cizmă” se tem că internaționalii români ar putea fi recrutați de niște echipe de top din Europa. Două dintre formațiile despre care s-a scris că l-ar dori pe Dennis Man sunt Borussia Dortmund și Olympique Lyon.  

Acest du-te-vino între agentul celor doi jucători și conducerea clubului are toate șansele să devină ’un meci de skandenberg’. Obiectivul Parmei era să încheie discuțiile cu privirea la reînnoirea contractelor celor doi jucători român înainte de startul Campionatului European, dar nu a fost cazul, iar acum Becali are un avantaj serios la masa negocierilor cu cei din conducerea Parmei.

Performanța extraordinară a lui Man în debutul contra Ucrainei l-a scos și mai tare în evidență pe tânărul fotbalist, care meci după meci, atrage și mai mult atenția cluburilor de top din Europa.

După Borussia Dortmund, acum, Lyon îl urmărește și ea pe atacantul al cărui contract va expira anul viitor: un risc uriaș pe care echipa lui Krause și-l asumă cu prezența talentelor echipei într-o formă bună la EURO 2024, sub privirile atente ale celor mai buni scouteri, fără prea multe garanții în ceea ce privește viitorul”, au scris italienii de la Parma Live.

VIDEO Rezumatul partidei Belgia - România 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!