Stranieri

Adrian Rus, prezentat oficial la noua echipă: „Bine ai venit!” Ce salariu va avea 

Adrian Rus (26 ani) a schimbat echipa în această vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 19:24
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 19:24

Adrian Rus (26 ani) a plecat în această vară de la MOL Fehervar. Pisa l-a ademenit cu un contract pe 4 ani, în urma căruia va câștiga 450.000 de euro anual, după spusele lui Ioan Becali (70 ani). 

Pe 1 august, fundașul central a fost prezentat oficial la Pisa, alături de mesajul: „Bine ai venit la Pisa, Adrian Rus!”

Fundașul naționalei s-a afirmat în Ungaria 

Cotat la 900.000 de euro, Adrian Rus (26 de ani) e o prezență constantă în prima reprezentativă a României. Fostul stoper de Olimpia Satu Mare și Sepsi și-a consolidat numele în Ungaria, unde a evoluat pentru Akademia Puskas și MOL Fehervar. 

Adrian Rus a fost într-o perioadă și pe lista celor de la FCSB, care se aflau în căutări în privința unui fundaș central. Marele avantaj al lui Adrian Rus e că poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în rolul de mijlocaș cu sarcini defensive. 

Născut la Satu Mare, stoperul a jucat la nivel de seniori în România doar pentru Sepsi. El era legitimat la MOL Fehervar din iulie 2019, iar în cele trei sezoane a strâns 69 de meciuri și a marcat un gol.

Modifică setările cookies