A fost mai scump ca Hagi, acum a ajuns sub nivelul de la Steaua! La cat e cotat acum Vlad Chiriches

A fost mai scump ca Hagi, acum a ajuns sub nivelul de la Steaua! La cat e cotat acum Vlad Chiriches

Vlad Chiriches e cel mai scump jucator vandut vreodata din Romania, 9,5 milioane de euro de la Steaua la Tottenham. 

Chiriches a ajuns in 2013 la Tottenham in urma unui transfer istoric: 9,5 milioane de euro au platit englezii ca sa-l ia atunci de la Steaua. Fundasul roman a ajuns sa fie cotat la 11 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.de, dupa inceputul destul de bun in Premier League. Chiriches a dezamagit insa la Londra si a fost vandut la Napoli dupa doua sezoane in care a jucat doar 27 de partide si a marcat un gol.

Chiriches a mers vara trecuta la Napoli, acolo unde a fost mai mult rezerva, astfel ca romanul a ajuns sa valoreze 5,5 milioane de euro, sub nivelul de la Steaua. Cand a plecat din Romania, Chiriches era cotat la 8 milioane de euro pe transfemarkt.de.

Chiriches va ramane la Napoli si in acest sezon, dar are sanse mici sa se impuna in echipa de start. La doar 26 de ani, capitanul nationalei i-a dezamagit pe fani la EURO atat pe teren, cat si in afara lui, cand a refuzat sa iasa si sa dea explicatii dupa infrangerea cu Albania care ne-a trimis acasa din faza grupelor. 

Chiriches nu mai este cel mai bine cotat jucator roman la ora actuala. Stefan Radu este evaluat la 6 milioane de euro de acelasi site. 

Citeste si:Vlad Chiriches
VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies