Florin Andone Cordoba Spania Villarreal Stranieri

A explodat in acest sezon si e deja pe lista unor echipe "de cupe europene". Florin Andone poate avea parte de un transfer tare

Florin Andone a impresionat in 2015 la Cordoba si a atras atentia unor cluburi importante din Spania si din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Aprilie 2015, 17:00
Data actualizarii: Luni 13 Aprilie 2015, 17:10

Andone are o medie de goluri mai buna decat a avut Bale in primul an la Real Madrid! Atacantul roman a marcat 5 goluri in 908 de minute, un gol la 182 de minute, iar jurnalistii spanioli au calculat ca romanul ar marca 19 goluri daca ar juca intreg sezonul.

Asta e mai mult decat a reusit Bale in primul an la Real Madrid, 13 reusite pentru galez dupa mutarea de 100 de milioane de euro de la Tottenham!

Andone a semnat recent un contract nou cu Cordoba cu un salariu de 40.000 de euro pe luna si o clauza de 5 milioane de euro.

Cordoba e pe ultimul loc in Primera cu sanse extrem de mici sa ramana in prima liga spaniola. In aceste conditii, noteaza presa iberica, atacantul va pleca mai mult ca sigur de la actuala formatie.

Una dintre echipele interesate de serviciile sale este Villarreal, chiar echipa care l-a vandut la Cordoba. Oficialii "Submarinului Galben" au puos ochii din nou pe tanarul atacant si vor incerca sa-l ia in vara.

"Cordoba nu mai are nicio sansa sa ramana in La Liga. Echipa are nevoie de 6 victorii in ultimele 8 meciuri, iar acest lucru nu se va intampla mai mult ca sigur. Acest lucru ar putea sa ii ofere lui Villarreal posibilitatea sa se intareasca fara eforturi financiare enorme. Fausto Rossi a fost imprumutat la Cordoba de Juventus, dupa ce Valladolid a retrogradat, iar Villarreal ar putea fi noua destinatie a acestuia. Dar mai este si acest varf tanar, Florin Andone. Villarreal l-a avut in curte in trecut, dar abia in acest sezon a explodat. E un fotbalist pe care il poate repatria", scrie Villarrealalusa.com

5 goluri in 13 meciuri dat Andone in acest sezon din La Liga.

Modifică setările cookies