A debutat sub comanda lui Mutu la U21 si poate prinde un SUPER TRANSFER! Trei cluburi din Serie A se lupta pentru semnatura sa: anuntul italienilor

A debutat sub comanda lui Mutu la U21 si poate prinde un SUPER TRANSFER! Trei cluburi din Serie A se lupta pentru semnatura sa: anuntul italienilor

Un international U21 poate prinde un transfer important.

Marius Marin (22 de ani), mijlocasul italienilor de la AC Pisa, a intrat in vizorul a trei cluburi din Serie A, anunta italienii de la Tuttomercatoweb.com.

Marin a fost titular si integralist la debutul oficial al lui Mutu pe banca nationalei U21. Tricolorii s-au impus in Finlanda, scor 3-1, iar prestatia lui Marin a fost remarcata de italieni, care anunta ca Verona, Cagliari si Sampdoria se lupta pentru semnatura sa.

"Lista cluburilor din Serie A interesate de Marius Marin, mijlocasul roman de la Pisa, se lungeste. Autor al unei performante foarte pozitive in meciul U21 impotriva Finlandei, a ajuns si in vizorul Sampdoriei, dupa ce Verona si Cagliari si-au manifestat deja interesul pentru el", scriu italienii de la Tuttomercato.

La Cagliari, Marius Marin ar putea fi coleg cu Razvan Marin, transferat recent de la Ajax.

30 de meciuri a jucat Marin in tricoul lui AC Pisa in sezonul trecut, reusind sa inscrie un gol si sa ofere 3 pase decisive.

Cota de piata a mijlocasului este de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școlile din București în care vor exista secții de votare se vor închide 4 zile
BRAT