GALERIE FOTO „Unu' mai bun ca fostul!” Anamaria Prodan a renunțat la haine și s-a pozat la plajă 

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Mai 2023, 14:09
Data actualizarii: Luni 01 Mai 2023, 14:10

Anamaria Prodan (50 ani) a depășit momentul despărțirii de Laurențiu Reghecampf, iar acum își trăiește viața la maximum. 

Agentul și-a refăcut viața după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, iar acum iubește din nou, după cum a declarat chiar ea recent. Anamaria Prodan însă nu „uită”, astfel că a postat un mesaj tăios de 1 mai, alături de o postare cu ea de la plajă. 

La ceva timp după ce a fost în centrul scandalului cu comentariile făcute în mediul online, Anamaria Prodan s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, la plajă și a avut un mesaj transmis urmăritorilor săi. 

„Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să vă urez unu' mai bun ca fostul”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Anamaria Prodan, mesaj dur pe Instagram: "Așa arăt la 50 de ani nemachiată"

Impresarul FIFA a postat pe Instagram un clip în care se demachiază și le arată urmăritorilor săi cum arată natural: "Slabă și frumoasă", s-a autodescris fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan nu s-a limitat să vorbească doar despre aspectul său și le-a criticat pe femeile mai tinere, care, susține ea, îi adresează cuvinte neplăcute.

"Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana", a spus Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!