VIDEO EXCLUSIV „Sunt unii cu gămbuțe și taie jambierele că au văzut la Vinicius!” Daniel Pancu a vorbit despre noua modă din România 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 09:47
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 09:48

Cătălin Oprișan a venit cu o ediție specială a emisiunii Arena SPORT.RO, cu ocazia Crăciunului. Emisiunea se vede în exclusivitate pe Sport.ro și VOYO. 

Ediția de Crăciun a emisiunii Arena SPORT.RO l-a avut invitat pe actualul selecționer al naționalei de tineret a României, Daniel Pancu (46 ani). Antrenorul și-a trecut în revistă cariera, cele mai bune momente din ea, dar și cele mai puțin bune, însă a vorbit și despre capitolul din viața sa început în urmă cu 5 ani, antrenoratul. 

Daniel Pancu: „Jumătate din jucătorii din Liga 1 sunt cu jambierele tăiate la gambă!”

Daniel Pancu a vorbit și despre fotbaliștii din ziua de azi și tendințele de a-i imita pe marii jucători din afară, cel puțin din punct de vedere estetic. Una dintre noile mode din fotbalul românesc este aceea a tăiatului jambierelor, văzută în afară la fotbaliști precum Jack Grealish, Bukayo Saka sau Kyle Walker. 

Tehnicianul a explicat care este motivul din spatele acestui gest, însă a precizat și că tinerii fotbaliști români aleg să o facă doar să urmeze un trend, cum a fost și cazul lui Octavian Popescu. 

„Își taie jambierele să respire gamba. Și eu aveam problemele astea cu jambierele, dar nu mi le-am tăiat niciodată, noi nu îi tăiam. În mod normal, trebuie să ai gambele mari, dar la noi mai sunt unii cu gămbuțe din astea și tot la fel, tăiate, dar că a văzut el la Vinicius și la ceilalți. 

Altă modă, mna, i-au văzut pe cei din afară și acum jumătate din Liga 1 sunt cu jambierele tăiate la gambă, nu contează că e gămbuță, că e gămboi”, a declarat Daniel Pancu la Arena SPORT.RO. 

Explicațiile lui Octavian Popescu

Unul dintre tinerii jucători care a fost surprins cu jambierele tăiate a fost Octavian Popescu. Fotbalistul de la FCSB a fost ironizat pentru modul în care a apărut pe teren, iar când a fost întrebat despre decizia sa, a recunoscut că s-a inspirat de la alți jucători.

"Am văzut la o gramadă de fotbalişti şi le-am tăiat şi eu, pur şi simplu", a spus Octavian Popescu conform Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!