„Reghecampf băut, și-a bătut soția, a înjurat-o și amenințat-o cu moartea!” Presa din Azerbaidjan a scris despre scandalul antrenorului 

Laurentiu Reghecampf Neftchi Baku Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 10:01
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 10:34

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) sunt în centrul scandalului de vineri seară. 

Cei doi au ajuns la secția de poliție din Snagov vineri seară în urma unui scandal monstru ce s-a desfășurat la vila pe care o dețin împreună și în care impresarul locuiește cu copiii. Cei doi s-au acuzat reciproc de violență, iar sâmbătă au apărut și imaginile șocante de la momentul scandalului în care Reghecampf și Prodan au fost surprinși lovindu-se. 

Imaginile sunt greu de privit, în contextul în care până recent Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pozau în cuplul perfect. Informațiile nu au întârziat să fie preluate și în presa din Azerbaidjan, unde fostul antrenor de la Universitatea Craiova profesează acum. 

Ce a scris presa din Azerbaidjan despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Scandalul a fost preluat și de sportinfo.az, care a oferit detalii cu titlul: „Reghecampf băut, și-a bătut soția, a înjurat-o și amenințat-o cu moartea. A fost deschis dosar penal”. 

„Laurențiu Reghecampf, care a profitat de pauza în campionat datorată meciurilor naționalelor, a mers în România după meciul cu Sabail. Antrenorul, care se află de câteva zile în București, a mers acasă la Anamaria Prodan, de care nu a divorțat oficial, și a creat un scandal în România. 

Autoritățile au fost implicate în incident și un dosar penal a fost deschis împotriva antrenorului lui Neftchi”, au scris azerii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!