GALERIE FOTO „M-am rugat de ea să nu mă lase acolo!” Fiica lui Gică Popescu, Maria, a vorbit despre decizia radicală pe care a luat-o 

Maria Popescu Gica Popescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Decembrie 2023, 15:00
Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2023, 15:01

Maria Popescu (21 ani) este fiica lui Gică Popescu (56 ani), fostul mare fotbalist al României, în prezent președinte la Farul Constanța. 

Tânăra a decis să studieze în Barcelona, acolo unde a absolvit Esade Business School, o facultate prestigioasă de business, recunoscută la nivel internațional. Ulterior, Maria a ales să își continue studiile în Anglia, unde urmează University of the Arts London. 

Gică Popescu vorbea despre copiii săi, într-un interviu acordat în urmă cu un an, și dezvăluia că le-a stabilit acestora un buget lunar, astfel încât să se învețe să se descurce pe cont propriu. Maria primea câte 1.000 de euro, din dezvăluirile fostului fotbalist, însă chiar ea a recunoscut că atunci când îi cheltuia apela la fratele său. 

Maria Popescu: „Mi-a fost foarte greu!” 

Într-un interviu acordat recent, tânăra a povestit cât de greu i-a fost să se adapteze departe de casă, în momentul în care mama sa a decis să se întoarcă în România. 

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a spus Maria Popescu pentru Antena 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!