Zlatan isi dubleaza salariul pe urma lui Mutu! Toata Franta ii cumpara astazi cartea pentru PASAJUL asta: "Dumnezeule, era BOLNAV!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 August 2012, 10:04
Data actualizarii: Joi 16 August 2012, 10:11

Mutu i-a povestit lui Zlatan de episodul cu RANGA de la Constanta, de cocaina, de Adi Minune si toti nebunii. N-a ratat nimic, dar nici Ibra cand s-a pus pe scris. Vezi pasajele fabuloase din "I am Zlatan" :)

"In al doilea an al meu la Juventus, am petrecut mult timp cu Adrian Mutu in hoteluri si in cantonamente. Si n-am avut cand sa ma plictisesc. Adrian Mutu e roman, dar a venit la Inter in 2000 si deja stia limba si stia tot ce misca si a fost un mare ajutor pentru mine. Bine, tipul era si un mare petrecaret! Ce povesti avea! Stateam acolo in camera de hotel si muream de ras la toate povestile lui. Era BOLNAV!

Cand a fost cumparat de Chelsea, petrecea non-stop! Desigur, ca nu i-a mers asta prea mult timp. A fost prins dopat, a fost dat afara de la Chelsea, suspendat si implicat intr-un proces cu multe milioane de euro. Dar cat am locuit impreuna, era sub tratament si era calm si "curat" din nou. Si puteam sa radem impreuna despre incident.

Eu nu aveam ce sa-i spun, va imaginati! Doar nu m-apucam sa raspund la povestile lui cu una cu mine cand am adormit o data in baie?", scrie Zlatan in autobiografia lui.

Mutu si Zlatan au fost colegi in 2005-2006 la Juventus

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!