VIDEO „Fără rușine!” S-a prefăcut că e invalid ca să intre gratis la meci și câteva secunde mai târziu dansa miraculos 

Ecuador intrare gratuita Portoviejo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 08:02
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 08:03

Un clip cu un fan care se preface că are o dizabilitate fizică a devenit viral.

Un suporter al clubului Liga Deportiva Universitaria de Portoviejo, din Ecuador, s-a prefăcut că are probleme grave la ambele picioare, ca să intre gratis pe stadionul local Reales Tamarindos.

Fanul care se preface invalid ca să intre gratis la meci, dat în vileag

Clipul, care a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe TikTok, a fost filmat înainte de meciul pe care LDU Portoviejo l-a jucat cu Deportivo Colón (2-1)

Suporterul celor de la Portoviejo intră în arenă și agenții de securitate nu îl întreabă nimic de bilet, pentru că aparent suferă de o dizabilitate fizică. Poartă o șapcă în cap, e îmbrăcat normal, dar calcă șchiopătând cu ambele picioare.

Câteva secunde mai târziu, fanul lui LDU Portoviejo e filmat cum dansează fără probleme pe ritmul melodiei cântate de suporterii prezenți pe stadion. Omul calcă absolut normal, după care începe să șchiopăteze din nou, în aplauzele și râsetele altor suporteri.

„Fotbalul chiar face miracole!”/ „Ce urmează? Fără rușine”

Reacțiile de pe internet au fost, în majoritate, furioase la adresa fanului de la Portoviejo, dar au existat și oameni care au comentat cu umor ce a făcut acesta.

„Fotbalul chiar face miracole, iar unii zic că e doar un sport”, a comentat cineva. „Nu știu dacă să râd sau să plâng. Ce urmează, să simuleze că are o dizabilitate ca să sară coada la toaletă? Fără rușine!”, a scris un alt comentator. 

Liga Deportiva Universitaria de Portoviejo este momentan în Serie B, a doua ligă din Ecuador. Formația reprezintă un oraș de peste 200 de mii de oameni și evoluează pe un stadion cu o capacitate de 18.000 de locuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!