„Conexiunea este una divină, nu am mai avut parte de o astfel de iubire!” Victor Cornea, declarații superbe despre relația cu Andreea Bălan 

Victor Cornea Andreea Balan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 19:34
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 19:34

Victor Cornea (30 ani) se iubește cu Andreea Bălan, iar cei doi au realizat prima ședință foto împreună. 

Tenismenul formează un cuplu cu faimoasa cântăreață, iar în ultimele luni au decis să se și afișeze împreună în spațiul public. Victor și Andreea au realizat un interviu împreună, dar și o ședință foto de cuplu, în care au vorbit despre relația pe care o au. 

Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan: „Nu am mai avut parte de o astfel de iubire!” 

Victor a folosit cuvinte superbe în momentul în care a descris relația pe care o are cu Andreea Bălan. 

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a declarat Victor Cornea pentru VIVA

Obiectiv mare pentru Victor Cornea: „Îmi doresc să câștig un turneu de Grand Slam!” 

Sportivul a dezvăluit și ce planuri are, din punct de vedere profesional, de viitor. Victor visează să câștige un Grand Slam și să ajungă lider în clasament. 

„A început să îmi placă tot mai mult să pozez în «cuplu» pe terenul de tenis, deoarece m-am specializat de câțiva ani doar pe proba de dublu și mă aflu în prezent clasat pe locul 68 mondial. Trebuie să recunosc însă, a fost o emoție aparte, fiind la prima mea ședință foto alături de persoana iubită.

Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Slam și să ajung numărul unu mondial”, a adăugat tenismenul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!