GALERIE FOTO „Aș fi dată afară dacă aș purta asta eu!” Emily Ratajkowski și-a înnebunit fanii cu ultima apariție! Rochia cu care părea ca și dezbrăcată 

Emily Ratajkowski Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 19:01
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 19:02

Emily Ratajkowski (31 ani) este unul dintre cele mai cunoscute modele din Statele Unite ale Americii. 

Născută în Londra, din părinți americani, Emily și-a început întâi cariera în actorie încă din copilărie, iar apoi a devenit și model. Tânăra a fost căsătorită până de curând cu Sebastian Bear-McClard, de care s-a despărțit recent și alături de care are și un copil. 

Emily s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin aparițiile sale extrem de sexy, etalându-și corpul fără inhibiții cu fiecare ocazie. Odată cu despărțirea de Sebastian Bear-McClard, modelul pare să fi „renăscut”, iar ultima apariție confirmă acest lucru. 

Emily Ratajkowski, rochie ultra-transparentă 

Emily Ratajkowski a mers la o petrecere îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, purtând o rochie de plasă, transparentă, prin care i se vedea lenjeria intimă. Rochia a creat și o iluzie optică, iar de la distanță, pare că Emily este aproape dezbrăcată. 

Fanii i-au scris mii de comentarii în care își arătau aprecierea pentru aparițiile lui Emily. Fotografiile de la petrecere au strâns peste 650.000 de aprecieri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!