VIDEO Sapunaru a petrecut ca nationala in '98! Cifrele AMETITOARE in Portugalia: 10 trofee cu Porto! Transmite-i un mesaj:

Cristi Sapunaru FC Porto Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Mai 2012, 16:38
Data actualizarii: Duminica 06 Mai 2012, 17:03

Cristi Sapunaru devine legenda la FC Porto. A cucerit al 10-lea trofeu in Portugalia si a sarbatorit ca nationala Romaniei in 1998 la Cupa Mondiala din Franta.

Porto a sarbatorit aseara castigarea titlului cu o victorie in fata rivalilor de la Sporting, scor 2-0. Hulk a dat cele doua goluri ale victoriei in minutele 82 si 89.

Dupa meci, Sapunaru si colegii sai au sarbatorit alaturi de fani si au primit trofeul. Jucatorii s-au vopsit in cap in alb si albastru iar fostul rapidist si-a vopsit si copiii.

Fundasul roman a atins cifre ametitoare in Portugalia. E al 10-lea trofeu castigat la Porto. Are 3 titluri, 3 Cupe, 3 Supercupe si Europa League.

Sapunaru a avut ceva probleme in acest sezon cu noul antrenor si ii va fi din ce in ce mai greu sa prinda un loc de titular la Porto. Danilo anunta ca vrea sa ii ia locul. "Sunt intrebat mereu daca prefer sa joc in centrul apararii sau pe lateral. Am spus mereu ca prefer sa fiu fundas central, dar am fost folosit ca lateral. Sapunaru joaca in centru, il respect mult, dar vreau sa ii fur locul", a spus Danilo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!