Un barbat si-a dat masina disparuta in 1997 si a primit un telefon dupa 20 de ani! E incredibil unde au gasit-o politistii

Un barbat si-a dat masina disparuta in 1997 si a primit un telefon dupa 20 de ani! E incredibil unde au gasit-o politistii

O poveste incredibila a fost relatata de presa germana, dupa ce un barbat si-a gasit masina pe care credea ca hotii i-au furat-o in urma cu 20 de ani intr-o parcare in care a lasat-o chiar el!

In 1997, un german din orasul Frankfurt a raportat la politie faptul ca masina personala, un Volkswagen Passat, i-a fost furata. El a sperat ca vehiculul sa fie gasit, dar dupa cativa ani si-a luat gandul de la el.

Presa germana relateaza ca douazeci de ani mai tarziu masina a fost gasita exact in locul in care barbatul a lasat-o.

Din relatarea autoritatilor locale, barbatul a parcat masina, dar a uitat pur si simplu locul exact.

La cateva luni distanta, peisajul s-a schimbat in urma demolarii unor cladiri si a construirii altora, astfel ca omului i-a fost imposibil sa isi mai dea seama unde si-a lasat vehiculul.

Recent, cativa locuitori au raportat la politie faptul ca o masina este abandonata de ani buni in parcare si ar trebui ridicata pentru a fi dusa la fiare vechi.

Proprietarul, acum in varsta de 76 de ani, a fost instiintat ca masina nu mai este intr-o stare buna pentru a fi condusa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies