ULTIMA ORA | A fost lansat IPHONE 12! Noul model va fi disponibil in patru variante si este primul telefon 5G de la Apple

Stiri ULTIMA ORA | A fost lansat IPHONE 12! Noul model a fost lansat in patru variante de pret si este primul telefon 5G de la Apple
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2020, 21:17
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2020, 21:21

Apple a organizat in aceasta seara un eveniment de prezentare a noului Iphone 12.

Noul Iphone 12 va veni sub forma a patru modele, cu un pret de pornire de la 699 pana la 1399 de dolari. Dispozitivul lansat de Apple in aceasta seara va fi primul cu tehnologie 5G.

Iphone 12 Mini va fi cel mai economic gadget al seriei, cu un pret de pornire de 699 dolari, in timp ce Iphone 12 va costa cu 100 de dolari mai mult.

  • ULTIMA ORA | A fost lansat IPHONE 12! Noul model a fost lansat in patru variante de pret si este primul telefon 5G de la Apple

Varful de gama va fi Iphone 12 Pro si va avea un pret de pornire de 999 dolari. 

Iphone 12 Pro va avea si un 'frate' mai mare, Pro Max, iar acesta se lauda cu cel mai mare ecran pus vreodata de Apple pe un telefon. Nu mai putin de 6.7 inci va avea Pro Max, care are un pret de pornire de 1099 dolari.

Noile telefoane Iphone vor veni fara incarcator in cutie. Apple a luat aceasta decizie pentru a reduce deseurile electrice. De asemenea, acest Iphone va fi primul care va veni cu mufa USB Type-C, care o va inlocui pe cea Lightning.

Toate dispozitivele vor veni cu noul procesor A14 Bionic, care este construit cu un proces de fabricatie pe 5nm si care este capabil sa faca 11.000 miliarde de operatiuni pe secunda.

Apple sustine ca noile telefoane vor veni cu o noua tehnologie la nivel de ecran, care il va face de 4 ori mai rezistent la socuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!