Ultima declaratie de iubire! Ce i-a spus unul dintre hocheistii de la bordul avionului BLESTEMAT sotiei, inainte de prabusire:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2011, 19:10
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2011, 19:10

Tulburator! Avionul care s-a prabusit in Rusia a omorat 44 de oameni. Si inca alte cateva sute au fost devastate. Rudele si prietenii hocheistilor sunt in stare de soc.

Pavel Trakhanov, unul dintre hocheistii decedati dupa prabusirea avionului Yakolev in Rusia, a vorbit la telefon cu sotia sa, chiar inainte de dezastru.  “Radea si tot facea glume cu mine. M-a intrebat de micutii nostri si l-a cerut pe unul dintre ei la telefon. Ultimele lui cuvinte au fost: “Decolam. Te sun cand ajung in Minsk. Te iubesc tare mult”. Doamne, nu vreau sa cred ca s-a intamplat asa ceva”, povesteste femeia.

Parintii lui Pavel au aflat de la televizor ca fiul lor a murit. “La inceput am crezut ca e vorba de un avion oarecare, dar cand am auzit de echipa de hochei am inteles imediat. Ne-am gandit ca poate printr-o minune nu s-a urcat in avion, dar apoi Katya ne-a zis ca a sunat-o inainte de decolare", a declarat tatal hocheistului.

Un avion de linie Yakovlev 42 (Yak-42), in care se afla echipa rusa de hochei pe gheata Lokomotiv Iaroslav, s-a prabusit, miercuri, in apropierea aeroportului Iaroslavl, provocand moartea a 44 dintre cele 45 de persoane aflate la bord.

"Potrivit datelor furnizate, la bord erau 45 de persoane, 37 de pasageri si opt membri ai echipajului. In urma accidentului, 44 de persoane au decedat, una a supravietuit", a declarat, pentru Ria Novosti, o sursa din cadrul politiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!