Timisoara risca neprogramarea in prima etapa!

Poli Timisoara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2008, 15:51
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2008, 15:52
Presedintele sectiei de fotbal a CS Otopeni, Dragos Cristean, a declarat ca FC Timisoara risca neprogramarea in prima etapa a Ligii I din cauza datoriei de 430.000 de euro din transferurile jucatorilor Florin Sandu si Sebastian Cojocnean.

"Poli Timisoara, actuala FC Timisoara, trebuia sa ne plateasca pana la 15 februarie 430.000 de euro, reprezentand rata a doua din transferurile jucatorilor Sandu si Cojocnean. Federatia a decis ca, pana vineri, Timisoara trebuie sa plateasca rata.

Nu inteleg de ce se tot tergiverseaza, deoarece consider ca e o suma normala pentru aspiratiile Timisoarei. Cu tot respectul pentru domnul Iancu, e normal ca un contract odata semnat sa fie respectat. Domnul Iancu spune ca in momentul de fata trei echipe se bat pentru cele 4 locuri retrogradabile, printre care si CS Otopeni. Dar acum si FC Timisaoara se afla printre ele. Pana vineri, trebuie sa plateasca, in caz contrar urmand sa nu fie programati. La doua neprogramari deja se va sti numele uneia retrogradate. Sper ca noi sa nu fim intre celelalte trei", a spus Cristean.

Conducerea CS Otopeni a prezentat in cadrul conferintei de presa o hotarare definitiva a Comisiei pentru Statutul Jucatorului, ce dateaza din 27 mai, in care se mentioneaza ca SC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara si Invest SA se afla sub sanctiunile articolului 24, punctul c, punctul 3 din RSTJF, respectiv neprogramarea si interdictia la transferuri si legitimari. "Pana acum am primit castig de cauza de cinci ori la comisiile FRF", a adaugat Dragos Cristean.

Fundasul Florin Sandu si mijlocasul Sebastian Cojocnean au fost transferati in vara anului trecut de la CS Otopeni la FC Timisoara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!