Tanase, Rusescu si Costea inchid gura! El e adevarata VEDETA a Stelei: "Se vede imediat daca nu e in echipa!" Cine e SALVATORUL Stelei

Steaua Pablo Brandan Sorin Cartu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2012, 20:27
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2012, 20:34

I-a trebuit un an si jumatate ca sa joace la adevarata valoare, iar acum Steauaa nu mai poate fara el!

Pablo Brandan e adevarata vedeta a Stelei, crede fostul antrenor al ros-albastrilor, Sorin Cartu! Echipa lui Ilie Stan n-ar mai fi aceeasi fara jucatorul argentinian, singurul supravietuitor din lotul Urziceni, adus la Steaua in vara lui 2010.

Pentru a-i permite lui Brandan sa joace in continuare la mijloc, Becali ar trebui sa invsteasca pentru a cumpara inca un fundas stanga. Postul e descoperit dupa plecarea lui Latovlevic.

"Din punctul de vedere al calitatii, Brandan e numarul 1 la Steaua in momentul asta! Cand lipseste el, se observa imediat. Iti dai seama imediat si cand e in echipa, si cand nu e. Da consistenta la mijloc atat pe faza ofensiva, cat si pe cea defensiva. Cand apare in zona centrala, e un jucator determinant. Cred ca Steaua ar trebui sa faca un efort si sa cumpere un fundas stanga, poate pe Sepsi.

Mie mi-a lasat o impresie foarte buna, e fotbalist bun. Cand am jucat contra lui cu Steaua la Timisoara, a avut un duel foarte tare cu Banel, unul dintre cele mai tari ale meciului. Si Banel era atunci in forma, dar Sepsi i-a creat destule probleme!", a spus Cartu la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!