"Suntem in stare de soc! Am plecat de acolo cu 45 de minute inainte" Un antrenor din Romania a scapat de IADUL din Tunisia

"Suntem in stare de soc! Am plecat de acolo cu 45 de minute inainte" Un antrenor din Romania a scapat de IADUL din Tunisia

Dragan Petricevic a scapat de atentatul teribil in care si-au pierdut viata 27 de persoane.

Petricevic a fost in Tunisia pentru a-si vizita mai multi prieteni. A parasit Sousse, localitatea in care a avut loc atacul armat, cu mai putind e o ora inainte ca nebunia sa se declanseze. Petricevici a vorbit din aeroport cu jurnalistii de la opiniatimisoarei.ro si le-a povestit cum a scapat din IAD.

"Suntem bine, dar in stare de soc si eu, si sotia. Am plecat din localitate cu 45 de minute inainte sa aiba loc atentatul. Am fost cazati la 3-4 kilometri distanta de locul unde a avut loc atentatul. Una e cand vezi la televizor asa ceva, alta cand traiesti pe propria piele. Acum sunt in aeroport, in capitana.

Daca mai stateam o ora, nu mai puteam pleca, e totul blocat. Ne gandim cu groaza la prietenii de aici. Avem foarte multi prieteni pe care i-am vizitat. Noi nu am fost ca turisti in Tunisia, am venit sa ne vizitam prietenii. Am trecut prin cartiere si prin locuri unde nu merg de obicei turistii", a spus Petricevic pentru opiniatimisoarei.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies