Suma record in istoria fotbalului rus: Terek Groznii l-a ofertat pe Ronaldo!

Terek Groznii Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011, 13:21
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2011, 13:22

Terek Groznii vrea sa-l transfere pe starul fotbalului brazilian, Ronaldo, dupa ce a reusit aducerea legendei olandeze Ruud Gullit, care antreneaza echipa cecena, a anuntat, vineri, cotidianul Tvoï Den.

Terek vrea sa-i ofere lui Ronaldo opt milioane de dolari pentru un contract de un an si jumatate, adica o suma record in istoria fotbalului rus.

Dublu campion mondial cu Brazilia in 1994 si 2002, Ronaldo a anuntat la 14 februarie ca se retrage din activitate, din cauza unor probleme de sanatate.

Daca atacantul de 34 de ani s-ar lasa convins de oferta echipei cecene ar urma exemplul compatriotului sau Roberto Carlos, care a semnat, la 37 de ani, un contract pe doua sezoane cu alta grupare din prima liga rusa, Anji Mahacikala, un club din Daghestan.


Terek i-a facut deja o prima invitatie lui Ronaldo, insa nu a primit niciun raspuns. Conducerea spera sa aiba discutii mai clare, la 8 martie, autoritatile incercand sa organizeze la acea data un meci intre echipa Braziliei din 2002 si o selectionata cecena.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!