Singura echipa NEINVINSA din Liga 1 se bate cu cea mai buna APARARE! Fa aici echipele!

timisoara Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2010, 12:24
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2010, 12:31

20.30 LIVE- TEXT pe www.sport.ro Timisoara - Rapid!

 

Timisoara  singura echipa care nu a cunoscut infrangerea in cele 9 etape de campionat da peste Rapid care se lauda cu cea mai buna aparare.

Marian Iancu: "Rapidul este echipa pe val. A marcat 12 goluri in ultimele doua partide, se afla in forma foarte buna si este favorita in meciul cu noi. Doar daca vor veni 25.000 de spectatori care sa ne sustina la acest meci, vom putea echilibra balanta". Seful Timisoarei s-a referit si la tensiunile de la Rapid, spunand ca ar putea fi o strategie pentru a-i induce in eroare pe timisoreni: "Poate fi un fel de a ne induce in eroare. In felul acesta, le transmit si eu ca nu ne putem prezenta la meciul de sambata, asa ca pot sta linistiti. Concret, insa, nu ne intereseaza ce se intampla la ei. Meciurile noastre au fost intotdeauna pline de fair-play si sper sa se intample asa si acum" 

Costel Pantilimon: Ne dorim foarte mult sa castigam, mai ales ca venim dupa o serie de meciuri bune. Eu zic ca Rapidul este echipa momentului, joaca un fotbal foarte frumos si au obtinut rezultate bune. Impreuna cu Cosmin Contra am facut o analiza a Rapidului si am vazut ca au o forta mare in atac, dar si in aparare stau foarte bine. Suntem constienti ca jucam cu o echipa de valoare, dar, pana la urma, si noi suntem o echipa foarte buna si ne dorim un rezultat bun"

Laszlo Sepsi: "Ne asteapta un meci foarte important, impotriva unei echipe care joaca un fotbal frumos si care marcheaza multe goluri. In aceasta saptamana ne-am pregatit foarte bine, le-am invatat punctele forte si speram ca pana la ora meciului sa punem la punct toate detaliile si sa facem un meci bun. Vom juca acasa si va trebui sa ne impunem jocul nostru, sa jucam un fotbal ofensiv si sa incercam sa le dam mai multe goluri. Totusi, in primul rand, va trebui sa ne concentram sa nu luam gol, pentru ca o echipa mare, atunci cand se respecta, nu primeste gol"

Luchin, Magera si Tames, apti:

Desi s-au antrenat separat la antrenamentul de marti acuzand usoare probleme mediacale, cei trei au revenit de ieri in programul normal al echipei si sunt apti de joc la fel ca si Zicu care acuzase unele dureri dupa un duel la antrenament cu Bourceanu. Singuri absenti la meciul cu Rapid ramin Cisovsky si Bourceanu care sunt sussendati si Mansour care va sta in urmatoarele sase luni.

Echipa probabila: Pantelimon - Helder, Luchin, Burca, Sepsi - Curtean, Zicu, Alexa, Tames - Axente, Magera; Antrenor: Cosmin Contra; Accidentat: Mansour; Suspendati: Čišovský, Bourceanu; Rezerve: Taborda, Scutaru, Mera, Contra, Chiacu, Poparadu, Goga

Timisoara a reusit prima victorie in deplasare din acest campionat, reusind sa invinga pe Pandurii Targu-Jiu cu scorul de 1-0, gratie golului marcat de Axente, in minutul 41. Echipa lui Contra este singura din Liga 1 care nu a pierdut nici un meci in cele 9 etape.


Marius Sumudica : "Va fi un joc bun, disputat si acum e pentru prima oara cand plecam cu sansa a doua, pentru ca am pierdut doi jucatori exponentiali, Bozovici si Rui Duarte. Daca vom suplini aceste doua absente, atunci putem obtine un rezultat pozitiv. Nu se va mai repeta scorul din meciul cu Victoria Branesti, pentru ca altfel pregatesc un meci din afara, dar nici Timisoarei nu ii va fi usor. Vom avea un meci greu impotriva unei echipe pe care o respectam. Timisoara este o echipa care face tot timpul jocuri bune acasa, are ocazii de gol, fanii ii sunt aproape si astea pot fi atuuri insemnate care ii pot duce la un rezultat pozitiv. Cosmin Contra e un antrenor tanar, care a venit cu o mentalitate pozitiva"

Echipa probabila: Bornescu - M.Constantin, Gláuber, Marcos Antonio, Ezequias - Roman, C.Lazar, Spadacio, Césinha - Herea, Cassio; Antrenor: Marius Sumudica; Accidentati: Rui Duarte, Božović; Suspendati: -; Rezerve: Coman, Ricardo Fernandes, Frunza, N.Grigore, St.Grigorie, Sburlea, Raduta

Juliano Spadacio.: "Cred ca avem toate sansele sa fim pe primul loc la sfarsitul turului. Daca batem Timisoara, vom putea mari avantajul fata de celelalte rivale, iar dupa aceea programul nostru va fi mult mai usor"


Rapid a realizat scorul campionatului dupa cel mai bun meci facut in acest sezon, reusind un 7-1 cu Branesti.

02.10.2010, Timisoara, Stadion: "Dan Paltinisanu", ora: 20:30

Arbitru: Marius Avram (Bucuresti)
FC Timisoara - Rapid Bucuresti
Palmares: 16 6 4 6 13-16

Primul meci s-a disputat la data de 13 septembrie 2002, la Bucuresti, cand Rapid s-a impus cu scorul de 3-0.
Scorul maxim dintre cele doua echipe a fost inregistrat in acelasi meci, precum si in partida disputata, tot la Bucuresti, la data de 27 mai 2005, cand banatenii s-au impus cu 3-0.
Ultima victorie a Rapidului la Timisoara s-a inregistrat la data de 2 mai 2006, cand bucurestenii s-au impus cu scorul de 3-1.
Ultimul meci disputat intre FC Timisoara si Rapid, pe stadionul "Dan Paltinisanu", s-a incheiat cu victoria banatenilor, scor 1-0.


 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!