Thylane Blondeau Patrick Blondeau Stiri

GALERIE FOTO Și-a eclipsat tatăl, un celebru fotbalist, iar acum e cunoscută în toată lumea. Cum a fost surprinsă tănăra desemnată "cel mai frumos copil din lume"

În vârstă de 21 de ani, Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără superbă, iar designeri celebrii apelează la serviciile ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 09:09
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 09:36

De curând, frumoasa franțuzoaică a participat la Milan Fashion Week, unde a prezentat pentru Diesel, iar imaginile cu ea pe podium au impresionat, datorită frumuseții naturale. 

Originară din Franța, modelul a ajuns vedetă la nivel internațional de la o vârstă fragedă, iar de atunci fotografii sunt mereu pe urmele ei. 

La 6 ani, după ce a apărut în paginile revistei Vogue, franțuzoaica a fost supranumită “cea mai frumoasă fetiţă din lume”.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale. Mai mult, a fost imaginea principală pentru Vogue Enfants, a participat în prezentari de modă pentru Jean Paul Gaultier şi i-a impresionat pe mulţi cu frumuseţea ei.

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau, fost jucător la Watford, AS Monaco și Olympique Marseille. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!