Shakira, pusa sub acuzare in Spania! Risca o condamnare la inchisoare si o amenda uriasa, la fel ca Ronaldo si Messi, pentru un prejudiciu de 14.5 milioane euro

Shakira Gerard Pique Spania Stiri Shakira, pusa sub acuzare in Spania! Risca o condamnare la inchisoare si o amenda uriasa, la fel ca Ronaldo si Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019, 18:29
Data actualizarii: Marti 26 Februarie 2019, 18:34

Celebra cantareata Shakira, sotia fotbalistului Gerard Pique, a fost pusa sub acuzare in Spania. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe data de 12 iunie.

Shakira are probleme cu legea in Spania. La fel ca Ronaldo si Messi, care au platit amenzi drastice si au primit condamnari cu suspendare, celebra artista ar fi prejudiciat statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe 12 iunie.

Potrivit presei din Spania, procurorii antifrauda din Spania suspecteaza faptul ca Shakira nu a platit taxe timp de mai multi ani si a prejudiciat astfel statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Avocatii artistei explica: "Banii au fost obtinuti din turnee internationale, iar clienta noastra a locuit mai putin de 6 luni pe an in Spania, conditie impusa de autoritati pentru a deveni rezident fiscal in aceasta tara".

Shakira are 42 de ani si este casatorita cu Gerard Pique, de la Barcelona.

Potrivit Daily Mail, Shakira a adunat de-a lungul carierei sale o avere de circa 300.000.000 dolari!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!