Shakira, pusa sub acuzare in Spania! Risca o condamnare la inchisoare si o amenda uriasa, la fel ca Ronaldo si Messi, pentru un prejudiciu de 14.5 milioane euro

Shakira, pusa sub acuzare in Spania! Risca o condamnare la inchisoare si o amenda uriasa, la fel ca Ronaldo si Messi, pentru un prejudiciu de 14.5 milioane euro

Marti 26 Februarie 2019, 18:29

Celebra cantareata Shakira, sotia fotbalistului Gerard Pique, a fost pusa sub acuzare in Spania. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe data de 12 iunie.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Shakira are probleme cu legea in Spania. La fel ca Ronaldo si Messi, care au platit amenzi drastice si au primit condamnari cu suspendare, celebra artista ar fi prejudiciat statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Ea va da explicatii in fata unui judecator pe 12 iunie.

Potrivit presei din Spania, procurorii antifrauda din Spania suspecteaza faptul ca Shakira nu a platit taxe timp de mai multi ani si a prejudiciat astfel statul spaniol cu peste 14.5 milioane euro. Avocatii artistei explica: "Banii au fost obtinuti din turnee internationale, iar clienta noastra a locuit mai putin de 6 luni pe an in Spania, conditie impusa de autoritati pentru a deveni rezident fiscal in aceasta tara".

Shakira are 42 de ani si este casatorita cu Gerard Pique, de la Barcelona.

Potrivit Daily Mail, Shakira a adunat de-a lungul carierei sale o avere de circa 300.000.000 dolari!VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT