Stiri

Serialul În slujba poporului va fi disponibil în limba română, începând din 20 martie, pe VOYO!

Serialul de comedie În slujba poporului va fi disponibil subtitrat în limba română pentru toți abonații VOYO începând de duminică, 20 martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 16:22
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 16:38

Seria care spune povestea unui om obișnuit și modest, ce ajunge să fie cel mai puternic om al țării, îl are în rolul principal pe Volodymyr Zelensky.

În slujba poporului arată parcursul unui profesor simplu ce ajunge Președintele țării. În urma unui video ajuns viral pe Youtube, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, câștigă extrem de multă simpatie în rândul cetățenilor, care se mobilizează și susțin candidatura acestuia la cea mai înaltă funcție din stat. Seria de 3 sezoane urmărește noua viață a protagonistului, care nu se va schimba prea mult, în ciuda poziției pe care o ocupă. Președintele decide să își păstreze stilul de viață obișnuit: locuiește în continuare în apartamentul părinților lui, împrumută bani de la prieteni și merge cu bicicleta la muncă. 

Succesul uriaș al acestui serial l-a făcut pe actorul principal, Volodymyr Zelensky, să candideze și în realitate la Președinție. În urma alegerilor din 2019, actorul a ieșit învingător. 

Puteți urmări serialul În slujba poporului începând de duminică, 20 martie, pe VOYO. 

VOYO – Let’s VOYO!

Modifică setările cookies