VIDEO Sergio Aguero, secvențe virale pe Twitter. Fostul fotbalist a realizat un dans african cu un grup de copii

Sergio Aguero Burak Ozdemir dans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 15:21
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 15:20

Sergio Aguero s-a lăsat de fotbal, dar este în continuare o atracție globală. Acesta a devenit viral pe Twitter după ce faimosul bucătar turc, Burak Ozdemir, a publicat un video în care dansa cu un grup de copii dintr-un ONG.

În secvențele respective poate fi văzut fostul fotbalist în timp ce îi aplaudă și dansează cu copiii de la ONG-ul Triplets Ghetto Kids, în restaurantul lui Burak, din Qatar. La început, copiii îmbracați cu tricourile Belgiei, Portugaliei, Angliei, Franței, Spaniei, Argentinei, Germaniei, Braziliei și Mexicului i-au arătat lui Agüero pașii de dans, după care acesta a prins curaj și a pâsit în centrul grupului, imitând mișcările de dans învățate anterior.

"Triplets Ghetto Kids este un ONG a cărui misiune este de a folosi muzica, dansul și teatrul pentru a ajuta copiii defavorizați, copiii străzii și orfanii să își satisfacă nevoile de bază", este descrierea folosită de organizație pe site-ul său. 

Pe Twitter, Sergio Kun și bucătarul Burak și-au lăsat și câte un mesaj:

"Cu fratele meu @cznburak și prietenii mei africani @ghettokids_tfug ❤️ , o noapte foarte frumoasă și dansăm bine ?, a spus Agüero, în timp ce Burak Ozdemir a scris: "Cu fratele meu mai mare@kunaguero. O întâlnire cu prietenii africani de la @ghettokids_tfug în (n.r restaurantul) Czn Burak Qatar. Mulțumim, crezi că a fost frumos dansul nostru?"

Sursă foto: Getty, Twitter

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!