Scandal URIAS pe strazile din Romania! Doua masini ale politiei au fost avariate si mai multe persoane au fost retinute! Ce s-a intamplat

Stiri Scandal URIAS pe strazile din Romania! Doua masini ale politiei au fost avariate si mai multe persoane au fost retinute! Ce s-a intamplat
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 20:44
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 20:47

In cartierul Micro 6 din Hunedoara a avut loc astazi o altercatie si mai multe persoane au fost retinute.

Pe strazile din Hunedoara au fost astazi imagini parca desprinse din filme. Mai multe persoane au atacat doua masini ale politiei, iar organele trimise la fata locului au cerut intariri.

Interventia politistilor era una de verificare a respectarii regulilor impuse de starea de urgenta. Ei au identificat o persoana aflata sub inflenta bauturilor alcoolice si au retinut-o, deoarece nu avea declaratia pe proprie raspundere si mai mult, era recalcitranta.

Totul s-a transformat intr-un scandal urias, iar mai multe persoane prezente la fata locului au devenit extrem de violente si au inceput sa loveasca masinile de politie.

La fata locului au sosit atat jandarmii cat si luptatorii SAS pentru a aplana situatia. 

Potrivit hunedoaralibera.ro, trei persoane au fost retinute pana in acest moment si duse la sediul politiei pentru audiere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!