Scandal uriaș în Anglia! Starul din Premier League a fost arestat din nou, cu suspiciunea de încă două violuri 

Premier League acuzatii viol premier league Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:57
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 17:58

Premier League se confruntă cu noi scandaluri de abuz sexual și fizic! 

După cazurile lui Mendy, Greenwood și Sigurdsson, încă un star din Premier League a fost arestat, fiind acuzat de viol. Știrea a „explodat” luni seară, când presa britanică informa că un jucător de aproape 30 de ani, ce va juca la Campionatul Mondial din Qatar și care are domiciliul în nordul Londrei, a fost arestat, cu șase mașini de poliție implicate în acțiune. 

Numele fotbalistului nu a fost dezvăluit, însă a fost ulterior eliberat, conform presei internaționale. Dar marți a fost din nou arestat.

Starul din Premier League a fost arestat din nou, cu suspiciunea de încă două violuri 

Cotidianul The Sun informează că același jucător, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a fost arestat din nou, cu două noi suspiciuni de viol pe numele său, împotriva a două femei diferite. Atacul ar fi avut loc în urmă cu o lună. 

„Pe 4 iulie, o acuzație de viol asupra unei femei în vârstă de 20 de ani a fost raportat poliției. Presupusul viol s-ar fi petrecut în iunie 2022. Un bărbat de 29 de ani a fost arestat la adresa din Barnet sub suspiciunea de viol și luat în custodie. 

În timp ce se afla în custodie, a fost arestat sub suspiciunea a alte două incidente de viol care s-ar fi petrecut în aprilie și iunie 2021, împotriva a diferite femei de 20 de ani”, se arată în comunicatul poliției.

Clubul jucătorului a refuzat să comenteze. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!