Ronaldo, tata pentru a cincea oara. Cine este modelul cu 13 ani mai tanar cu care celebrul fotbalist are o relatie 

Ronaldo iubita Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iunie 2021, 11:16
Data actualizarii: Joi 10 Iunie 2021, 11:27

Ronaldo va deveni tata pentru a cincea oara, alaturi de partenera sa, Celina Locks.

Brazilianul (44 de ani) locuieste in Madrid din 2015 impreuna cu frumoasa blonda, avand o functie de conducere in cadrul clubului Real Valladolid. 

Celina Locks este cu 13 ani mai tanara decat Ronaldo, insa relatia lor este una extrem de puternica, dovada si perioada minunata prin care trec acum, cand asteapta un copil.

"Nu exista cuvinte pentru a descrie acest momente! O noua etapa din viata mea a inceput. Si vine cu o responsabilitate imensa", a scris modelul la fotografia prin intermediul careia a anuntat sarcina. 

Celebrul fotbalist a trecut printr-o interventie de vasectomie in 2010, insa a declarat ca inca este capabil sa faca "o echipa de fotbal", deoarece a pastrat mai multe monstre de sperma intr-un centru specializat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

De-a lungul carierei, Ronaldo a jucat la Cruzeriro, PSV, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan si Corinthians si are in palmares doua trofee Balonul de Aur si doua trofee castigate la Cupa Mondiala. 

Ronaldo are patru copii cu trei femei diferite: Ronald (21 ani), cu prima soție, Maria Sophia (10 ani) și Maria Alice (9 ani), cu Maria Beatriz Antony și Alexander (14 ani), cu o fostă cucerire. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!