Românii au talent, lider absolut de audiență la lansarea sezonului #super12! Peste 2.6 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe PRO TV!

Romanii au talent Pro TV Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 09:27
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 09:31

”E un număr extraordinar”, a spus Mihai Bobonete după ce s-a bucurat de momentul uneia dintre concurentele care au deschis sezonul 12 al celui mai iubit show de divertisment din România! Și așa a fost întreaga seară: de la păpușari cu momente de neînțeles, la popping pe folclor, la magie de neexplicat și până la acrobații de neuitat, toate și-au găsit locul pe scenă!

”Îmi imaginam că un băiat legat la ochi a venit să facă spectacol. Pot doar să mă bucur pentru concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra înainte de a apăsa butonul auriu pentru Emanuel Ion, elevul de 15 ani, din Constanța, nevăzător din naștere. Acesta a impresionat cu abilitatea lui de a cânta la orgă și a câștigat respectul întregii țări. 

Seara s-a încheiat și cu un al doilea golden buzz, oferit de Pavel Bartoș și Smiley lui Alex Dowis, artistul din Cehia, de 42 ani. Concurentul a oferit un joc de lumini senzațional, care l-a făcut pe Smiley să spună: ”E incredibil la ce nivel poate să ajungă creativitatea oamenilor”.

Prima ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.6 puncte de rating și 41.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 12.7% share. De-a lungul difuzării, peste 2.6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:17, peste 3.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Pasha și Aliona, Anamaria Trotea, Ioana Ciucă, Compagnia Colonna, Elastic – Stephane Devaux, Raisa Stanciu, Marlena Amironesei, Ecaterina Dosan și Iulian Țurcanu, Daniel Vura, Viola Brand, Alex Furman și Trio Legends. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați #super12, nou sezon Românii au talent! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!