"Romania o sa fie mandra de noi!" Care este obiectivul nationalei U19 la Campionatul European:

Romania U19 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iulie 2011, 13:13
Data actualizarii: Marti 19 Iulie 2011, 13:13

Romania - Cehia, miercuri ora 21:00 IN DIRECT la Sport.ro si pe www.sport.ro si m.sport.ro

Selectionerul nationalei U19 a Romaniei, Lucian Burchel, a declarat, inaintea inceperii turneului final al Campionatului European, ca primul obiectiv al "tricolorilor" este calificarea din grupe, iar apoi vor fi reanalizate obiectivele.

"Multumim FRF ca ne-a dat sansa sa ne exprimam in Romania. Ne asteptam la un efort de grup din partea fiecarui adversar si vom incerca sa ne exprimam cat mai coerent in teren, dar vom pune calitatea jocului pe primul plan. Vrem sa facem onoare tarii prin jocul nostru."

"Urez succes tuturor competitoarelor si le doresc sa-si atinga obiectivul, dar in primul rand noua. Nu vorbesc de teama fata de adversare, vorbesc de respect. Respectam toate cele trei echipe din grupa, dar in mod deosebit pe primul adversar, Cehia. Primul nostru obiectiv este sa iesim din grupe, apoi ne vom reanaliza obiectivele", a spus Burchel.

Intrebat de ce nu l-a convocat pe atacantul formatiei CFR Cluj, Sergiu Bus, selectionerul a raspuns: "Am tras o linie finala si am acordat credit unui alt jucator care s-a exprimat mai bine de-a lungul pregatirilor. A fost decizie destul de greu de luat, a tinut de multe aspecte".

Vezi aici componenta grupelor si programul meciurilor de la Campionatul European U19!

Meciurile vor fi transmise IN DIRECT la Sport.ro si pe www.sport.ro si m.sport.ro

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!