Road Grand Prix a ajuns la Ploiesti! Vrei sa te intreci cu bicicleta pe sosea? Inscrierile se fac aici:

Road Grand Prix Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2013, 13:25
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2013, 14:11

Road Grand Prix este primul turneu de concursuri de ciclism pe sosea de tip criteriu desfasurat la noi in tara.

Road Grand Prix, aflat in acest an la prima editie, a poposit deja in doua orase - Cluj (26 mai) si Iasi (16 iunie) si a adunat la start ciclisti din toate colturile tarii si chiar din strainatate. Editia de la Ploiesti din 7 iulie are loc in prima zi dupa terminarea Turului Ciclist al Romaniei si deja si-au anuntat participarea la categoria Elite ciclisti profesionisti de la echipele participante in Tur.

Competitia Road Grand Prix este organizata de Alexandru Ciocan, ciclist profesionist cu o cariera de peste 15 ani si detinator a multiple titluri si medalii la campionate, concursuri nationale si internationale de ciclism.

"Am initiat acest turneu de concursuri de ciclism pe sosea - Road Grand Prix – pentru ca imi doresc sa relansam ciclismul de sosea in Romania. Vreau sa incurajez participarea cat mai multor ciclisti, amatori sau profesionisti, de toate varstele si cu toate tipurile de biciclete." a declarat Alex Ciocan, organizator Road Grand Prix.

Road Grand Prix poposeste in Ploiesti in 7 iulie si 4 August iar startul se va da de pe Bulevardul Castanilor, incepand cu ora 10.

Inscrierile pentru ambele competitii din Ploiesti se pot face deja pe site-ul oficial – www.roadgrandprix.ro , in una din cele 9 categorii ale concursului, in functie de varsta si sex. Taxa de inscriere este de 10 RON pentru copii si 30 RON pentru celelalte categorii.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!