Reghe baga linia a doua in Cupa: cum arata Steaua doar cu REZERVE in teren! Are 5 internationali in teren si costa peste 8.000.000 de euro:  

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Septembrie 2012, 12:40
Data actualizarii: Joi 27 Septembrie 2012, 12:30

EXCLUSIV VOYO.RO: Rapid - Satu Mare, joi 19:00 | Steaua - Tg. Mures, joi 21:30. BATE CUPA in direct la Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI programul!

Steaua se pregateste sa joace in Cupa Romaniei cu echipa a doua.

Mai multi titulari vor fi trecuti rezerva de catre Reghecampf, pentru a fi odihniti in vederea meciurilor de foc ce urmeaza pentru ros-albastri.

Stanca va intra mai mult ca sigur in poarta, in timp ce pe linia de fund vor evolua Dumitras, Gardos, Martinovici si Latovlevici, cuplul de fundasi central obisnuit, Chirhches - Szukala, fiind mai mult ca sigur odihnit.

Si la mijloc vor intra rezerve, Prepelita si Filip urmand a fi folositi la inchidere, in timp ce Mihai Costea, Tibi Balan si Popa vor fi asezati in atac, in spatele lui Nikolici.

Varianta ca Steaua va baga rezervele a fost cofirmata si de Mihai Stoica: "Avem un meci important pentru ca este un obiectiv pentru noi sa castigam Cupa Romaniei, dar cand bagam in teren jucatori ca Stanga, Gardos, Martinovici sau Tibi Balan nu putem sa spunem ca jucam cu rezervele"

Echipa posibila cu Tg Mures:

Stanca - Dumitras, Gardos, Martinovici, Latovlevici - Prepelita, Filip - Costea, Tibi Balan, Popa - Nikolici

 

Prima echipa a Stelei:

Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Parvulescu - Bourceanu, Pintilii - Tanase, Rusescu, Chipciu - Rocha

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!