Reacția lui Victor Pițurcă după decizia luată de Tribunalul București: "M-au făcut să par ca fiind bandit și escroc"

Victor Piturca Tribunalul Bucuresti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:21

Victor Piţurcă a scăpat de controlul judiciar, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis, miercuri, contestaţia revocare a măsurii dispuse de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care acesta este acuzat de cumpărare de influenţă.

În acelaşi dosar, tot sub control judiciar, mai sunt cercetaţi directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, şi Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner.

Victor Pițurcă este acuzat de DNA de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN.

Reacția lui Victor Pițurcă după decizia Tribunalului București
 

"E normal că am câștigat să mi se revoce controlul judiciar. De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură, care cu greu poate apărea într-o societate normală. Dacă am ajuns să fiu vinovat că mi-am împrumutat fiul să facă o afacere, atunci.. Afacere care a fost de la început până la final foarte corectă. Bani curați, taxe plătite la stat! Nimic, dar absolut nimic care să fie incorect.

Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile. 

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar", a declarat Victor Pițurcă, potrivit gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!