Reacția CSA Steaua după ce un jucător legitimat la club a fost dat dispărut în urma incendiului de la „Ferma Dacilor”

csa steaua Stiri Steaua logo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 20:49
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 20:50

Un puternic incendiu a avut loc în dimineața zilei de marți la Ferma Dacilor, o pensiune situată în localitatea Tohani din județul Prahova.

Salvatorii au descoperit șase cadavre carbonizate în incendiul de la pensiune, printre acestea fiind și un copil.

Autoritățile din Prahova au declarat că în momentul incendiului se aflau în pensiune 26 de persoane, participante la o petrecere desfășurată în seara anterioară.

„Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” este la curent cu știrile referitoare la incendiul produs în dimineața zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova.

Din nefericire, din informațiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. Luca se afla în vacanță pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinții săi și cei doi frați.

Luca, tatăl său și fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama și celălalt frate, Matei, legitimat și el la clubul nostru, sunt internați în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceste clipe grele, care țin cu sufletul la gură suflarea stelistă, suntem alături de toți cei implicați în tragicul eveniment. Asigurăm familiile celor aflați în suferință de tot sprijinul nostru”, se arată în comunicatul transmis de CSA Steaua prin intermediul rețelelor de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!