Rat: "Suna bine un transfer la Juventus, cred ca valorez 6-7 milioane de euro!"

Razvan Rat Sahtior Donetk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2009, 12:26
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2009, 12:30
Jucatorul formatiei ucrainene Sahtior Donetk, Razvan Rat, a vorbit pe site-ul sau personal despre relatia cu Mircea Lucescu, echipa nationala si un transfer la JUVENTUS!CITESTE CE SPUNE FUNDASUL NATIONALEI:

"Avem o relatie pur profesionala, eu sunt jucator, dansul este antrenor, avem o misiune comuna si trebuie sa o indeplinim. Pe undeva e normal sa apara discutii, deoarece dansul se asteapta ca eu sa fac totul cat mai bine, sa dau un exemplu, pentru ca suntem amandoi romani intr-o tara straina. Cateodata este multumit de mine, cateodata nu, dar asa se intampla si cu alti colegi de-ai mei. Nu putem fi perfecti, suntem doar oameni. Din pacate, presa din Romania, in cautarea senzationalului, abia asteapta sa afle asemenea mici dispute pentru a le transforma in adevarate scandaluri", a declarat Rat pe site-ul sau personal.

Fundasul roman recunoaste ca un posibil transfer la formatia Juventus Torino l-ar incanta si spune ca, desi nu exista o oferta scrisa, patronul gruparii ucrainene nu va accepta o suma mai mica de sase sau sapte milioane de euro: "Suna bine Juventus, dar, deocamdata, nu sunt decat zvonuri, iar de la asemenea vorbe aruncate aiurea pana la un transfer la aceasta echipa monumentala este un drum incredibil de lung. N-am discutat nimic, atat timp cat nu avem o hartie oficiala, un fax, orice. Am avut diverse cote de-a lungul anilor, dar niciodata stacheta nu a fost lasata sub 6-7 milioane de euro".

Referitor la parcursul echipei nationale in preliminariile Campionatului Mondial, Rat spune ca Romania ar avea mai multe sanse de calificare la turneul final daca ar acumula 6 puncte in meciurile cu Serbia si Austria. "Daca ne gandim la punctele acumulate si la cum am jucat cu Lituania acasa e putin, daca punem in balanta evolutia cu Franta, cand am fost egalati doar din cauza ghinionului, e OK. E o grupa extrem de dificila, dar daca vom aduce 6 puncte din intalnirile cu Serbia si Austria atunci ne putem gandi la Africa de Sud. Oricum trebuie sa fim foarte atenti deoarece se vor pierde multe puncte «pe drum» si in cazul in care vom gestiona pasii gresiti ai adversarilor, atunci avem sanse reale de calificare", a mai spus Rat.

Jucatorul formatiei Sahtior Donetk considera ca CFR Cluj poate fi considerata cea mai buna echipa din campionatul intern, datorita rezultatelor obtinute in Liga Campionilor: "Clujul, fara indoiala, pentru ca a dovedit dupa aproape 20 de ani ca o echipa din provincie are puterea sa castige campionatul si sa faca si eventul. Plus ca evolutiile de inceput din grupele Champione League au fost excelente. Pana la urma au cedat, dar au lasat o impresie frumoasa. Nu e usor sa invingi Roma in deplasare si sa faci egal cu Chelsea acasa!".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!