Răsturnare de situație în cazul lui Dani Alves! Cine ar fi plătit cauțiunea de un milion de euro 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2024, 16:35
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2024, 16:42

Fostul star de la Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG a fost eliberat condiționat din închisoarea Brians 2, după ce a plătit o cauțiune de un milion de euro. 

Dani Alves, condamnat în luna februarie la o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, a plătit cauţiunea stabilită și a părăsit penitenciarul.

Brazilianul se afla în arest preventiv din data de 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani, în discoteca Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

Cine ar fi plătit cauțiunea pentru Dani Alves

Tatăl lui Neymar a negat că a ajutat la plata cauţiunii de un milion de euro pentru eliberarea fostului coechipier al fiului său.

Într-un comunicat publicat pe Instagram, Neymar da Silva Santos a negat informaţiile din mass-media spaniolă, potrivit cărora Dani Alves ar fi apelat din nou la ajutorul financiar al familiei celui alături de care a jucat la FC Barcelona, Paris Saint-Germain şi la selecţionata Braziliei.

La câteva zile după eliberarea jucătorului, în presa internațională a apărut o nouă ipoteză despre situația în care se află sportivul brazilian. 

"Revista, foarte cunoscută în Brazilia, realizează reportaje excelente cu oameni importanți din Brazilia, dar și la nivel internațional. Ar fi făcut plata în schimbul unui reportaj execlusiv", a declarat jurnalista Marisa Blazquez, în cadrul unei emisiuni, citat de RMC Sports.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!