Puma a semnat un parteneriat cu echipa de Formula 1 Mercedes GP Petronas!

Mercedes GP Petronas Formula 1 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2011, 16:18
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2011, 16:21

PUMA a anuntat pe 12 Octombrie 2011 incheierea unui nou parteneriat pe mai multi ani, de data aceasta cu echipa de Formula Unu : Mercedes GP Petronas.

Brandul global de articole sportliestyle a devenit partenerul exclusiv licentiat al Mercedes GP Petronas pentru incaltaminte, imbracaminte si accesorii si de asemenea Partener Oficial al echipei incepand cu 1 ianuarie 2012. Acordul de parteneriat include brandinguri vizibile pentru PUMA pe MGP WO3 , masina de curse a echipei din 2012 cat si pe toate produselele de curse si ale echipajului.

Prin acest nou parteneriat PUMA va dezvolta produse Mercedes GP Petronas licentiate care se vor distribui si vinde la nivel mondial. Un accent puternic va fi pus pe vanzarea produselor Mercedes GP Petronas in pietele deja dezvoltate pe partea de Motorsport, dar cum calendarul competitional al Formulei Unu se extinde catre noi piete si reputatia internationala a acestui sport continuă să crească, acest lucru va face ca focusul pe vanzari sa se extinda la nivel global.

PUMA va oferi de asemenea celor de la MERCEDES GP PETRONAS, ultimele inovatii legate de echipamentului de curse ignifug destinat soferilor echipei si personalului tehnic din zona boxelor. Fiind brandul sportlifestyle cu cea mai vasta experienta in motorsport, cercetarile realizate de PUMA in domeniul tehnologiei ignifuge au ajutat la revolutionarea echipamentelor pentru soferii de curse, prin reducerea dramatica a greutatii acestora , mentinand in acelasi timp gradul optim de siguranta si confort.

Ross Brawn, Directorul echipei MERCEDES GP PETRONAS a declarat: “Puma are o istorie lunga si plina de success in motorsport si lucrand cu ei in Formula Unu si in trecut , stiu ca inovatiile lor in performanta tehnica a echipamentele de curse sunt printre cele mai bune din industrie, lucru absolut necesar de altfel in cursele noastre. De asemnea, capacitatea PUMA de a proiecta, dezvolta si distribui la nivel global, produsele licentiate pentru fanii Sagetilor Argintii din toată lumea, este la fel de impresionantă. Acesta este un parteneriat major pentru Mercedes GP Petronas, si suntem încantati de realizarea lui. "

Christian Voigt, Senior Head al Global Sports Marketing la PUMA a declarat: “PUMA este dedicata motorsportului de foarte mult timp si semnarea acestui parteneriat cu echipa Mercedes GP Petronas reprezinta o declaratie majoră pentru noi ca si brand. Mercedes-Benz are o istorie foarte bogata in motorsport , iar MERCEDES GP PETRONAS reprezinta o continuare extraordinara a acestei istorii. Cu astfel de soferi talentati si personal extraordinar al echipei, este clar ca vor reusi lucruri extraordinare in anii ce vor urma. Combinand experienta noastra in dezvoltarea si distribuirea produselor licentiate cu valoare brandului acestei echipe , vom avea parte de beneficii comerciale importante pentru ambele parti, acest lucru fiind un alt aspect important in acest nou parteneriat.’’

Contact Media: Adina Militaru , Directot Marketing PUMA Romania & Bulgaria

[email protected]

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!