PRO TV lansează site-ul DoctorDeBine.ro

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2020, 13:09
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2020, 13:13

DoctorDeBine.ro - dăm play la sănătate!

Într-o perioadă în care sănătatea este unul dintre cele mai aprinse subiecte discutate, echipa de Digital a PRO TV lansează un site pentru toți cei care caută răspunsuri în acest domeniu: DoctorDeBine.ro. După succesul emisiunii online ”Doctor de bine” a Știrilor PRO TV, site-ul devine principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al PRO TV.

Cu un focus crescut pe zona de video, site-ul va aduce cititorilor cele mai relevante știri pentru timpurile pe care le trăim, de la specialiști în domeniu, într-o formă concisă și pe înțelesul tuturor celor interesați. 

Prezentatoarea emisiunii online, corespondentul pe sănătate al Știrilor PRO TV, Liliana Curea spune: ”La 4 ani după ce am preluat domeniul sănătate în cadrul Știrilor Pro Tv, realizarea emisiunii ‘’Doctor de bine’’ a însemnat o mare provocare. Și asta pentru că a modera o emisune este diferit de a face o știre sau chiar un live în jurnal. Pe ‘doctordebine.ro’ găsești informațiile medicale de care ai nevoie: corecte, concise, venite direct de la specialiști. Trebuie să avem în vedere faptul că fiecare organism poate reacționa diferit când înfruntă o boală, iar tratamentul pe care l-a luat un prieten, o vecină sau chiar cineva din familie ar putea să nu aibă aceleași rezultate în cazul nostru. Tocmai de aceea este necesar să învățăm când și ce fel de specialist să căutăm. ‘Doctordebine.ro’ iți aduce mai aproape medicii de care ai nevoie. Totodată, aici vei găsi interviuri, știri și materiale care te vor ajuta să începi (sau să continui) un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și multă mișcare. ‘Doctordebine.ro’ este cu și despre sistemul românesc de sănătate cu tot ce implica el: pacienți, medici, autorități.” 

Andreea Groza, corespondent Știrile PRO TV, colaborator al site-ului spune: “Cei mai mulți dintre noi nu mergem la Medicină. Și am chiulit la multe dintre orele de biologie din școală. Dar toți trăim, în fiecare zi, cu propria… biologie. Și trebuie să fim conștienți de ea. Doctordebine te ajută să fii conștient de ceea ce ți se întâmplă ție, biologic vorbind. Culmea, și stările sufletești – bucurie, griji, frică, ori supărare - apar după circuite bio-chimice petrecute în creier. Deci ne întoarcem la biologie și când ne bucurăm de o primă sau de un examen luat! Sau de o înghețată bună! Dar acum intră în joc altă biologie, a dulciurilor, și a circuitelor pe care le fac acestea. Despre toate o să afli de pe doctordebine.ro”.

Dacă vrei să descoperi cum poți trăi sănătos sau vrei să găsești cele mai interesante informații din sistemul medical, urmărește site-ul DoctorDeBine.ro și pagina de facebook: https://www.facebook.com/Doctor-de-bine-107035084433848. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!