Printul Charles se adreseaza romanilor de Paste si le transmite un mesaj special! "Le suntem profund recunoscatori romanilor!"

Printul Charles se adreseaza romanilor de Paste si le transmite un mesaj special! "Le suntem profund recunoscatori romanilor!"

Printul de Wales a tranmis un mesaj video catre romanii de pretutindeni.

Cu ocazia Pastelui ortodox, Printul Charles ii lauda pe romanii care lucreaza in Regat si spune ca britanicii sunt profund recunoscatori pentru implicarea acestora in contextul actualei crize mondiale. De asemenea, membrul Casei Regale Britanice spune ca isi doreste sa revina cat mai curand in Romania, acolo unde detine o proprietate la Viscri, in judetul Brasov.

Potrivi Agerpres, mesajul video a fost inregistrat vineri la Birkhall, resedinta Printului din Scotia.

"Doamnelor si Domnilor,

Acum cand românii de pretutindeni sarbatoresc Pastele Ortodox, doresc sa va spun cât de mult ma gandesc la dumneavoastra intr-unul din cele mai sfinte momente ale anului. Pastele este de regula momentul in care oamenii se aduna, se roaga impreuna si reinnoiesc legaturile lor cu comunitatea si religia din care fac parte. Stiu ca multi romani din Marea Britanie au sperat sa se intoarca in Romania de Paste si sa fie impreuna cu familiile si prietenii lor.

In acest an insa, in mijlocul acestei pandemii teribile care ne afecteaza pe noi toti, lucrurile normale nu sunt posibile.

Stiu ca este foarte greu pentru noi toti, dar mai ales pentru cei care sunt departe de cei dragi.

In acelasi timp, stiu ca multi romani din Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul national de sanatate, in caminele de batrani si in alte roluri cheie in aceasta criza sanitara fara precedent. Le suntem profund recunoscatori si nu am suficiente cuvinte pentru eforturile lor remarcabile care sunt apreciate de noi toti.

In ceea ce ma priveste, abia astept ca la un moment dat, in viitor, sa revin in Romania, o tara care are un loc atat de special in inima mea, dar si sa ma intalnesc din nou cu membri ai comunitatii romanesti din Marea Britanie. Pana atunci nu pot decat sa va doresc Paste Fericit si sa va spun ca sunteti in gandurile si rugăciunile mele.

Hristoa a Inviat!", este mesajul Printului Charles.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies