Stiri

Primele imagini cu Georgina Rodriguez după ce a anunțat că va avea și gemeni 

Cristiano Ronaldo și Georgiana Rodriguez au sărbători Revelionul la Manchester.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 18:04
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 12:34

Ronaldo si Georgiana Rodriguez au sărbătorit Revelionul împreună cu copiii lor.

Primele imagini cu mămica însărcinată cu gemeni

Cuplul care urmează să aducă pe lumeni gemeni, un băiat și o fată, au sărbătorot alături de ceilalți trei copii ai atacantului lui Manchester United, transferat vara trecută de la Juventus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

”La mulți ani, 2022! Multă sănătate, iubire și lumină în toate casele. Vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut parte din viața mea în 2021 și mulțumesc lui Dumnezeu pentru anul minunat pe care mi l-ați oferit”, a transmis Georgiana Rodriguez, pe Instagram.

Pozele cu ea, Cristiano Ronaldo și cei trei copii au strâns peste 1.5 milioane de aprecieri în doar cinci ore, fiind distribuite de toți fanii lor. 

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la magazinul Gucci unde lucram eu ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi’, a povestit Georgina, în urmă cu ceva timp, despre relația cu Ronaldo.

Cei doi au anunțat pe 16 decembrie că vor părinții a doi copii, un băiat și o fată, Ronaldo ajungând astfel să devină tatăl a cinci copii.

Modifică setările cookies