Prima reactie a lui Gica Popescu dupa ce-a fost numit membru in Comisia de Disciplina UEFA! Vezi ce zice de Mircea Sandu:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2011, 17:09
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2011, 17:09

Gica Popescu a fost trimis de Mircea Sandu sa faca disciplina la UEFA!

"Este prima functie pe care o ocup intr-un for fotbalistic si daca incep de la acest nivel, va dati seama unde vrea sa ajung. Sunt inca la nivelul junioratului, dar un juniorat cu aceasta functie mi se pare important", a spus Popescu pentru Mediafax.

"Acum au intrat lucrurile in normalitate, ca sa spun asa. Eu trebuia sa ocup aceasta functie inaintea lui Ionut (n.r. - Ionut Lupescu, fostul director general al FRF), dar au fost alegerile acelea, disputele de atunci si s-a ajuns la un alt rezultat. Mircea Sandu mi-a cerut sa ne intalnim si mi s-a propus aceasta functie. Este un lucru important sa avem oameni in cadrul UEFA si am acceptat, mai ales ca nu mi-ar ocupa foarte mult timp, pentru ca am si alte proiecte in afara fotbalului"

 "Nu voi fi implicat insa in structurile FRF. Eu am avut relatii bune intotdeauna cu Mircea Sandu. A fost si este o relatie bazata pe respect reciproc. Aparent au fost tensiuni intre noi, dar au fost tensiuni profesionale, care nu au iesit din cadrul fair-play-ului. A fost o disputa pentru ca noi concuram pentru un loc si era normal sa apara si unele tensiuni, dar numai profesionale, nu si personale", a explicat Popescu, fost candidat la presedintia FRF.

 "Este important ca avem oameni in cadrul UEFA, cum este de exemplu Mircea Sandu, membru in Comitetul Executiv al UEFA, dar acest lucru nu ne va aduce insa mai multe echipe in cupele europene. Astea sunt problemele interne ale fotbalului romanesc care trebuie rezolvate", a mai zis Gheorghe Popescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!