Prima Imunitate a săptămânii a fost câștigată de Războinici! Diseară, la Survivor, triburile continuă lupta

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:06
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:08

Un nou sistem de joc. Mai intens ca niciodată. O competiție care arată că limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite.

 

Sezonul de Survivor România este mai dur decât orice concurent s-ar fi așteptat. Iar săptămâna aceasta lupta pentru rămânerea în competiție este mai aprigă decât oricând. Aseară, Faimoșii și Războinicii au dat primul test pe terenul de joc pentru Imunitate și o Recompensă mult dorită, mâncare.

Cu o miză atât de importantă în gând, șansa unui Consiliu fără nominalizări, cele două triburi au aflat că ar putea câștiga și o masă copioasă cu pate de ficat, așa că jocul a devenit unul cu o implicare maximă din partea tuturor. Cu un scor de 10 la 6, Războinicii au reușit o victorie esențială, iar Codruța a admis: ”Mă bucur foarte tare. Este un sentiment superb, de nedescris”.

La Jocul de Imunitate personală, Faimoșii au luptat cu un singur gând: să fie cei care fac nominalizări și care nu vor sta cu emoția de a pleca acasă. DOC și Ada au fost cei doi câștigători ai serii, însă și cei care și-au asumat decizia de a numi concurenți spre votul telespectatorilor. Într-un Consiliu dur și încărcat, membrii tribului roșu au votat: Bianca, Remus, Kamara și Carmen sunt nominalizații lor spre eliminare.

În cadrul Consiliului, Daniel Pavel le-a explicat și cum va funcționa sistemul de joc: ”După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot. Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”. Practic, dacă un singur trib pierde ambele jocuri, vor fi câte 4 nominalizați la vot. În cazul în care, cel de-al doilea trib va pierde, atunci în cea de-a doua zi se va urma, la indigo, parcursul primei zile și vor ajunge 6 concurenți să fie la votul publicului. 

În doar câteva ore, triburile se întorc pe ringul de luptă, pentru cea de-a doua Imunitate. Ca urmare a unei egalități la votul de echipă, 4 Faimoși sunt deja în pericol. Vor reuși să întoarcă roata în această seară sau tot ei vor face o nominalizare? ”Suntem super pregătiți și super motivați”, va spune una dintre Războinice în această seară. Rămâne de văzut dacă așa este și dacă tribul este pregătit de un nou joc puternic.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!