Presa din Germania a oferit ultimele detalii despre Christoph Daum, după ce a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer

Christoph Daum diagnostic Christoph Daum Stiri Christoph Daum
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 09:09
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 09:09

Christoph Daum (68 de ani) și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu cancer.

Potrivit germanilor de la Bild, tratamentul pe care l-a început fostul selecționer la o clinică din Koln vizează cancerul pulmonar. Se pare că Daum este optimist cu privire la starea sa de sănătate și, potrivit sursei citate, își face deja planuri de viitor.

Presa din Germania a oferit ultimele detalii despre Christoph Daum

În această perioadă, Daum și-a anulat toate planurile pentru a se concentra pe tratamentul său. Fostul selecționer al României urma să fie și expert TV pentru Cupa Mondială din Qatar, care va începe în noiembrie.

  • Christoph Daum

„Mă cunoașteți: sunt un luptător și voi aborda provocarea cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil. Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a scris  Daum pe Instagram.

Christoph Daum a pregătit naționala României din iulie 2016 până în septembrie 2017. 

De când a fost demis de FRF de la câma naționalei, Daum nu și-a mai găsit alt angajament. De-a lungul carierei, germanul le-a pregătit pe Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayern Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Frankfurt, Brugge și Bursaspor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!