Piturca face in continuare echipa la Steaua! Declaratia lui Becali il va demoraliza complet pe Stan: "Mie asa mi-a zis Piti!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2012, 22:35
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2012, 22:35

Steaua joaca dupa cum o face nationala. Piturca l-a invatat pe Becali cum ar trebui sa inceapa returul la Steaua!

Becali il anunta usor-usor echipa pe Ilie Stan. Daca in atac, deja a lamurit problema: "Tatu si Nikolici vor fi titulari!", Gigi i-a mai transmis lui Stan ca ii vrea pe teren si pe Tanase, si pe Chipciu. Ca asa l-a invatat Piturca!

"Piti mi-a zis ca el la nationala vrea sa ii aiba si pe Chipciu, si pe Tanase. Tanase ramane pe postul lui, pe stanga, iar Chipciu va juca de acum incolo pe dreapta. Mie asa mi-a zis Piti, asa vor juca si la Steaua", a spus Becali la digisport.

Becali nici nu concepe un prim 11 fara Tanase. E jucatorul cu care insista cel mai mult de cand l-a adus de la Arges. Vrea sa il vanda la vara pe o suma frumoasa. E sigur ca va avea un retur perfect. 

"Daca sunt Tatu cu Tanase in teren si Brandan la mijloc, nu am nicio problema. Tatu si Tanase sunt foarte tehnici, elimina om din joc, fac ceva in teren. E imposibil sa nu creeze o faza de gol", e convins patronul Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!