"Pai, asta s-a gasit sa vorbeasca?" Jucatorul care a acuzat Steaua ca l-a distrus, pus la zid de Stoichita! Ce spune despre fundasul dat afara din Ghencea:

MIhai Stoichita Ovidiu Dananae Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2012, 11:45
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2012, 11:46

Jucatorul care a fost pus "pe liber" de Steaua in aceasta vara spune ca a avut parte de un tratament gresit din partea antrenorilor din Ghencea

Dananae i-a acuzat pe antrenorii care au fost la Steaua sezonul precendent ca "l-au tratat ca pe o masea stricata" si l-au folosit pe posturi pe care nu mai evoluase in trecut.

Fostul jucator al Universitatii Craiova a fost dat afara din Ghencea si poate ajunge la o alta echipa din Bucuresti - Rapid.

Mihai Stoichita il contrazice pe Dananae, si spune ca din contra, acesta a avut o mare sansa de afirmare la Steaua, in conditiile in care el era singurul fundas dreapta de meserie disponibil.

"Nu l-am sabotat in viata mea pe acest Dananae. Ba dimpotriva, l-am inclus in lot si discutam mai mereu cu el. Este adevarat ca l-am folosit si ca mijlocas stanga in meciurile scoala, dar am jucat asa doar cand aveam probleme de efectiv."

"Dar de ce nu se plange Tanase, care este cel mai bun jucator din lotul Stelei? Il mai bagam si in centru, desi el e mijlocas stanga, dar nu comenta. Ce sa spun, s-a gasit Dananae sa vocifereze... Cu siguranta ca nu l-am dat eu afara de la Steaua.", a declarat Stoichita in ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!