Noul sponsor schimba culorile la nationala: Mutu va juca in rosu! Ce culori vrei pentru nationala?

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2009, 12:07
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2009, 12:15
Bere de 6 milioane de euro: FRF semneaza azi cel mai mare contract de sponsorizare din istoria echipei nationale

Noul sponsor al FRF va fi compania Ursus Breweries care va da 1,5 milioane de euro pe an si care vrea sa schimba culorile nationalei.

Principala schimbare pentru nationala lui Mutu si Chivu este trecerea de la culoarea galbena, folosita de Bergenbier, la rosul  pe care il vrea Ursus, scrie Adevarul.

Pentru moment nu e stabilit nimic: noua culoare a echipamentului nationalei se negociaza si  urmeaza sa fie comunicata si aprobata de FIFA.

Nu este doar cel mai mare contract din istoria echipei reprezentative, ci si cel mai mare contract din istoria sportului romanesc", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu.

La randul sau, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a mentionat ca a dorit asocierea cu un brand din segmentul Premium. "In strainatate, doar marcile Premium si Super Premium sunt implicate in sponsorizarea fotbalului. La randul nostru ne dorim pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei un brand Premium, un brand romanesc cu care sa fim mandri sa ne asociem", a completat Lupescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!