Noi dezvaluiri socante! Pistorius, la un pas sa-si impuste IN PICIOR un prieten, cu cateva saptamani inainte de asasinat: "Am ramas ingrozit!" Ce au aflat anchetatorii:

Oscar Pistorius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2013, 06:53
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2013, 06:51

Cu fiecare zi a anchetei, ies la suprafata noi detalii socante legate de viata lui Oscar Pistorius.

Oscar Pistorius a fost la un pas sa-si impuste un prieten, cu putin timp inainte de asasinatul socant de saptamana trecuta. Scena s-a petrecut intr-un restaurant, in timp ce Pistorius se afla la masa cu mai multi prieteni.

Atletul i-a cerut pistolul unui prieten, pentru a se uita la el, dar a apasat pe tragaci, iar glontul a trecut foarte aproape de piciorul persoanei aflate langa el, boxeurul Kevin Lerena, si el un apropiat de-al lui Oscar Pistorius.

"Oscar doar a vrut sa se uite la pistol si nu stiu cum, in momentul in care l-a apucat, arma s-a atins de pantalonii lui si a sarit 'piedica'. Apoi pistolul s-a descarcat. A fost doar un accident. Nu i-am reprosat nimic, dar am ramas ingrozit, pentru ca glontul s-a infipt in podea, la cativa centimetrii de piciorul meu."

"Trebuie sa precizez inca o data ca arma nu ii apartinea, era a unui prieten care statea cu noi la masa.", le-a povestit Kevin Lerena anchetatorilor, conform publicatiei engleze The Independent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!