GALERIE FOTO Nimeni nu o crede că are 72 de ani! Dieta șoc prin care Vera Wang se menține în formă 

Vera Wang Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 10:40
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 10:44

Vera Wang (72 ani) este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea modei. 

Designerul american cu origini chineze s-a născut pe 27 iunie 1949, în New York. La 8 ani, Wang a intrat în lumea patinajului artistic, iar în 1968 a participat la Campionatele de patinaj artistic din SUA. Însă a renunțat la visul său după ce nu a reușit să intre în lotul olimpic al Statelor Unite ale Americii, reprofilându-se rapid. 

Vera Wang, formă fizică de invidiat la 72 de ani!

Și-a început cariera în lumea modei ca editor al ultra-cunoscutei reviste Vogue, acolo unde a lucrat timp de 17 ani, până în 1987, când a decis să plece pentru a lucra la Ralph Lauren. Doi ani a durat aventura sa la cunoscutul designer, iar la 40 de ani și-a dat demisia și a devenit designer independent pentru rochii de mireasă. 

Wang a croit rochii de mireasă pentru unele dintre cele mai importante nume din lume, de la Victoria Beckhamm până la Mariah Carey și Kim Kardashian. Mai mult, aceasta a îmbrăcat-o în ținutele sale de seară și pe Michelle Obama. 

Pentru că nu și-a uitat pasiunea pentru patinaj, Vera Wang a făcut design-ul, de-a lungul timpului, pentru numeroase patinatoare cunoscute, precum Nancy Kerrigan sau Michelle Kwan. 

Vera Wang a devenit unul dintre numele de emblemă din industria desginerilor, în special în zona rochiilor de mireasă. Creațiile sale au apărut chiar și în unele dintre cele mai cunoscute producții de televiziune, precum Sex and the City. 

Dieta șoc prin care se menține în formă: „Beau vodcă!” 

În ciuda vârstei sale, Vera Wang se găsește într-o formă fizică de invidiat, iar într-un interviu acordat pentru Forbes a dezvăluit „dieta” de-a dreptul șocantă prin care se menține în formă. 

Mare pasionată de vodcă, Wang și-a lansat recent o colaborare cu un cunoscut brand, iar atunci a vorbit și despre dieta sa. 

„Am început să beau vodcă atunci când s-a născut cea de-a doua fiică a mea. Aveam nevoie de un cocktail. La început a fost ceva de-o vară, la piscină în Hamptons. Apoi a devenit ceva de brunch, un Bloody Mary sau Screwdriver.

Îmi plac toate tipurile de mâncare: indiană, mexicană, franțuzească, italiană. Ador mâncarea japoneză, dar și hot dog-ul și hamburgerii. Sunt un mare fan McDonalds. Îmi beau vodca alături de un Big Mac și patru bucăți de McNuggets”, a dezvăluit Vera. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!